sâmbătă, 30 mai 2009

Libertatea sub un semn de ?


Fiecare vrea sa fie liber nu? Cred si eu... Bine, nu sunt toti liberi ca ,,pasarea cerului" dar vrem nu? Unii isi omoara visurile, ajungand in inchisoare, libertatea lor fiind luata pentru cativa ani sau pentru toata viata. E trist... Ei poate au furat sau ce au mai facut ei numai ca sa le poata trimita familiilor lor un ban. E pacat ca unii iau viata altora pentru a le fi mai bine, sau unii doar se distreaza pe chestia asta. De ce unii nu gandesc si le sunt spulberate toate sperantele din cauza unor fapte negandite? Ei nu-si dau seama ca nu numai ei o sa sufere, o sa sufere si familia lui. Cate lacrimi varsa un om caruia ii este inchis o persoana draga? Habar nu ai. Pentru ca e asa de greu sa cresti fara acea persoana, stiind ca trebuie sa-i scrii saptamanal cate o scrisoare, asteptand cu cea mai mare nerabdare sa iti scrie inapoi, sa stii ca e bine.



Probabil e ciudat ca zic asta, dar asta e adevarul. E greu, viata e grea, totul e greu. Si visele sunt grele, vise aruncate la gunoi dupa atata timp in care speri. Totul e o dezamagire. Si parca toti ne-am obisnuit cand vedem la televizor la stiri, ca unul a fost inchis. Altii spun: ,,asa ii trebuie" , altii : ,,uite saracul de el/ea''. Incercati sa va puneti in locul lor si cautati motivele pentru care au facut ceea ce au facut. Nu mai judecati oamenii fara a stii despre ce e vorba pentru ca nu ai nici un drept sa judeci oamenii fara sa ii cunosti.


Si ma uit acum la mine, nu ma uit intr-o oglinda, ma uit asa, cu sufletul. Tastam mai inainte cuvintele fara sa ma gandesc mult, pentru ca stiam ce sa scriu. Ma uitam doar la monitor si totusi ma miram cum de nu greseam vreo litera.



Vreau sa fie toata lumea libera.

Sa nu mai fie corupta de bani.

Sa se termine cu dusmania si tot ce tine de ea.

Sa se termine totul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu