joi, 18 iunie 2009

Vara..


Vara... Doamne cat urasc anotimpul asta. Intr-un fel imi place dar nu chiar asa de tare. Caldura insuportabila, oamenii care miros a transpiratie si plictiseala care e data la maxim. Ma gandesc ca totusi nu ai cei face, asa e vara. Vreau sa ma duc la scoala, sa nu fac ore dar totusi sa ma duc la scoala, pentru ca altfel e cand stai cu prietenii tai. Bai si totusi, ce repede a trecut anul asta, tin minte aproape tot ce am facut vara trecuta. Deobicei uitam...


Nici bine nu a inceput vacanta si eu deja am terminat 2 carti. Am zis ca ma pun pe citit, dar pe bune ca nu ma plictisesc deloc cand citesc. Mi-a placut o carte enorm de tare, ~De veghe in lanul de secara~ care mi-a cumparat-o un coleg. Dar, eu sunt nesimtita, i-am zis bietului om ca vreau sa-mi cumpere o carte asa, fara sa gandesc. El chiar mi-a cumparat. Prima data m-am simtit un pic prost, pentru ca in loc sa se duca omu` undeva in oras cu banii aia, mi-a cumparat mie carte. :)) Oricum, foarte frumos din partea lui.


Am mai citit o carte, ~Diavolul si domnisoara Prym~ deci cartea aia e dementiala! Daca ati citito sau o veti citi sigur va placut sau o sa va placa. Intrebarea in aceasta carte este, daca toti oamenii sunt in esenta rai. Acel sat, Viscos, era pus unei incercari pentru 10 lingouri de aur. Acea incercare era sa omoare pe cineva din sat. E foarte interesant, mereu te tine in suspans.


Dar sa revenim la atmosfera de vara. Ieri am iesit afara, prima data in aceasta vacanta. Cand eram mica de dimineata de la 11 pana la ora 23 stateam afara. Eu eram aia care dadeam tonu` la iesit afara. Ieri am iesit de pe la 4 pana la 7, doar 3 ore. Dar a fost oricum frumos, chiar daca am iesit doar cu o persoana. Daca stii sa te distrezi nu mai conteaza cu cine iesi afara.


Fratemeu, iese zilnic afara, dar vine in casa abia pe la 11 seara sau chiar 12 si doarme omu` pana la 1 dupa-amiaza. Si faptul ca el nu face absolut nimic decat sa bata mingea sau se plimba cu bicicleta e ceva enervant, pentru ca lui nu-i palce sa citeasca. Daca citeste o pagina e mult frate.


Eh. Ideea e ca vara e nasoala.

Si cam atat.

Un comentariu:

  1. puteam sa jur ca o sa`ti placa:X[cartea]
    ma asteptam sa zici ceva de cnv care ti`a zis de cat de buna e..da..:-"
    si ma bucur ca ai folosit cuv "demential"
    nu`s singura:))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere