sâmbătă, 13 iunie 2009

Unde va e cultura, fratele meu?!


Ma uit la tv, la cacaturile astea de emisiuni in care invita toti retardatii luati de pe strada, care habar nu au sa spuna doua vorbe care sa dea totusi de inteles ca ai o cultura generala. Ma uitam pe Antena 1, la Capatos ala si era invitata Nikita care e vai de capul ei. Da dovada de o prostie crasa si plus ca vorbeste de parca nu ar fi citit in viata ei o carte. La fel si Monica Columbeanu, care e vai de curu` ei, habar nu are cei cu ea. Daca nu o lua Columbeanu de sotie acum ajungea o prostituata. Am auzit multe de ea, fara sa vreau. Pur si simplu ea este o gluma in orasul de unde vine si deodata apare ditamai ,,fotomodelul'' care nici nu stie sa scoata doua vorbe si daca le scoate, nu-ti mai trebuie pentru ca deja iti dai seama ca e proasta bata.



De ce nu citit oameni? Apropo de carti, te uiti pe hi5 si ii vezi pe unii care la sectiunea carti favorite unii zic: carti? ce-s alea? ; mda, sau mai zic carti de joc. Va bateti joc oameni! Ce o sa se aleaga de Romania daca unii nici nu pun mana sa citeasca macar ziarul. Lasati revistele porno si toate prostiile ce sunt scrise acolo. Ganditi-va si la viitorul vostru.



Nu mai lasati toate panaramele sa vina in emisiuni si sa dovedeasca cat de ,,culti'' sunt oamenii. ~ Mai bine taci si doar pari prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala.~ Apucati-va si cititi un pic si ganditi inainte sa scoateti vreo duma.



Va zboara cultura pe urechi.

2 comentarii: