marți, 20 octombrie 2009

Bai...Nu stiu! :))

Ceata de afara ma incanta si intru-un fel ma enerveaza. Dar nu ma enerveaza ea, ma enerveaza lumea. Absolut toata lumea. M-am saturat de atatea observatii facute la adresa mea, m-am saturat de tot. Scoala ma omoara, si toate accidentele care se intampla, au legatura cu cineva din scoala. Recent, o colega din scoala, clasa a 12`a, si-a pierdut toata familia intr-un accident rutier. Nici nu mai stiu ce se intampla de fapt. E totul anapoda, eu personal, nu ma suport, ma enervez pe mine deseori, ma detest. Nu stiu de ce, dar asa mi se intampla.

Nu mai inteleg unele persoane. Habar nu am ce-i cu viata lor si ce naiba vor de la mine. Stiu ca sunt o persoana imposibila si mereu inderpartez prin niste simple cuvinte, sau gesturi, persoana respectiva. Toata lumea imi spune ca sunt prea rece. Si in ultimul timp, mama, rudele... toti imi spun ca sunt asa. Mie mi se pare ca asa am fost mereu, poate ei nu au observat. Decat sa stau cu ei, mai bine stau singura si citesc. Ma simt mai bine asa. Nu-mi place sa ies din casa prea mult, nu stiu de ce. Imi fac nervi daca ies din casa...mai ales cand ma duc undeva cu ai mei. Imi fac o mie de draci si cred ca, intr-un final eu am sa mor la spitalu` de nebuni, pe bune de nu.

Eu niciodata nu stiu. De asta enervez lumea, cel mai taareeeeeee. Ma intreaba: iesim undeva? eu: nu stiu. ; ce faci? eu: nu stiu. ; la ce scrii? eu: nu stiu. ; ce citesti? eu: nu stiu. Evident, eu nu stiu nimic. :)))

Urasc sa mananc seara, si de asta ma cert de cele mai multe ori cu mama. De ce dracu, invat de dupamiaza si tre` sa mananc cand vin de la scoala. La dracu cu tampenia asta. :-j. Gata, termin ca imi fac nervi degeaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu