marți, 13 decembrie 2011

grav.


Nici nu stiu de ce ma m-ai strofoc... de ce ma m-ai stresez...pentru ce? pentru absolut nimic. Cate am facut omule pentru tine? O multime de lucruri... nu ai stiut sa apreciezi, nu stii sa ai grija de tine cand iti spun. Nu stii. Stii sa ma minti. Atat. Ce mai pot eu sa fac in situatia asta? Ce pot sa fac? Sincer, m-am saturat sa plang de nervi. M-am saturat sa te tot iert. Cat crezi ca am sa mai pot?... Pana intr-o zi cand renunt si gata. Plec, ma duc oriunde, numai sa nu mai vad sau sa aud prostiile care le faci. Sa nu ma m-ai gandesc ca tot ce spun eu e in zadar... Chiar nu conteaza deloc ce spun? DELOC?!
De ce ma minti omule..merit asta? Ucizi in mine iubirea ce ti.o port. O ucizi... Si o sa moara intr-o zi, sa stii. O sa moara si ai sa mori si tu cu ea. Ai sa ma pierzi...
Crezi ca daca sunt la mii de kilometrii departare nu aflu ce faci? Ba chiar cred ca aflu mai multe asa... sau poate nu. dar... totusi.
Nu am sa mai pot, serios. Continua asa...si ai sa vezi. La sufletul meu nu te gandesti. Sincer, nici eu nu ma gandesc, ma gandesc numai la al tau. Sa-ti fie tie bine... pe mine nimeni nu vrea sa ma inteleaga... Nici macar tu.

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri. (daca sunteti de acord la mine titlul este Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com)
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere